Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 247194606
Pune in vanzare un produs ca acesta

Mix de Faina pentru Paine de Ovaz Fara Gluten Eco 530 grame Biovegan

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 22,50 Lei Detalii
Estimat livrare:
Miercuri, 20 Aug.
Cantitate:
Pret:
26,45 Lei
Primesti 26 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online
  • Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

  • Marca
    Biovegan

Specificatii

Descriere: Mix de faina pentru paine de ovaz, fara gluten bio Biovegan, 530g

Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru painea ta cu ovaz

525 ml de apa
1 pachet de drojdie uscata
tava (20 cm sau 25 cm)
Mixer manual cu carlig pentru aluat
Optional: fulgi bio de ovaz pentru suprafata
Mod de preparare cu drojdie:

Puneti amestecul de paine amestecati-l cu drojdia intr-un bol.
Puneti apa framantati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carlig pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 minut). Nu framantati aluatul prea mult timp!
Acum turnati aluatul in tava unsa si neteziti-l, de exemplu, cu o spatula umezita. Acoperiti aluatul cu un prosop umed de bucatarie.
Lasam aluatul sa se odihneasca 30 minute intr-un loc cald. 
Introduceti in cuptor o un castron (rezistent la caldura) cu apa si preinclziti cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru caldura superioara/inferioara. 
Sectionati aluatul cca.2 cm si  presarati (daca doriti) aluatul cu fulgi de ovaz.
Introduceti forma la cuptor si coaceti painea cu ovaz pe pozitia din mijloc timp de 60 de minute.
Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar. 

Ingrediente:
56% fulgi de ovaz* (fara gluten) , amidon de porumb*, 9% faina integrala de ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, proteine ​​de in, sare, 0,8% pudra din maia de ovaz* (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*. *provin din agricultura ecologica.

Declaratie nutritionala pentru 100g:

valoare energetica: 1511kJ/361kcal

grasimi: 5,0g

acizi grasi saturati: 0,9g

glucide: 64g

zaharuri: 0,9g

fibre: 7,9g

proteine: 10g

sare: 1,9g


Alergeni: ovaz

Alergeni urme: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online
  • - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Mix de Faina pentru Paine de Ovaz Fara Gluten Eco 530 grame Biovegan
CUMPARA
Pret curent:
2645 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului