2004 Panificatie Patiserie Cofetarie 443pag TEHNOLOGIE UTILAJE RETETE METODE PREPARARE Aluat Paine Paste Fainoase CONTROL CALITATE Brutarie Tehnologia


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
"Tehnologii, Utilaje, Retete, si
Controlul Calitatii in Industria de Panificatie, Patiserie,
Cofetarie, Biscuiti si Paste Fainoase. Metode de preparare a
Aluatului"
Autor: Prof. Dr. ing. Ec. MIHAI LEONTE
2004 Editura Millenium, Piatra-Neamt
Carte rara, exhaustiva si utila, privind tehnologia panificatiei
si produselor fainoase din industriile adiacente, retete, metode de
preparare.
438+5 pagini, numeroase grafice/figuri si tabele, bibliografie
consistenta - 204 titluri
Coperta brosata, 23x16 cm, stare foarte buna.
Consultati va rog pozele /
cuprinsul pentru mai multe detalii.
(tehnologia, tehnologie, brutarie, brutaria)
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 7 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului