NR. PAG. 79 , EDITURA MAST
Produse promovate din Carti industrie alimentara
48 oferte pentru P DIACONU - ARTA VINIFICARII
Ciupericile in industria alimentara si arta culinara - Mitrita Bahrim Ed. Tehnica, Bucuresti, 1979,
Apimondia - contine 125 pagini, in care sunt cuprinse retete culinare - mancaruri romanesti -
C A R T E | D I E M Aveți la dispoziție imagini și informații detaliate pentru a vă ajuta să faceți
Autor Mitrita Bahrim Anul Aparitiei 1979 Editura Tehnica Format 14,5 x 20,5 cm Nr pagini 205
Titlu: Ciupercile In Industria Alimentara Si In Arta Culinara - Mitrita Bahrim Autor(i): Mitrita
EDITURA TEHNICĂ Anul apariției: 1979 Nr. pagini: 206 + 24 PLANȘE Ediție: NECARTONATĂ Starea cărții:
PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
Manualul tehnicianului din Industria Alimentara, 2 vol. / R5P3S Ed. Tehnica , 19857 , 460 + 659
COMPEDIU DE IGIENA ALIMENTARA - I. A. Banateanu - Editura Ceres, 1985, 302 p. Cartea este in stare
CHIMIE GENERALA SI NOTIUNI DE CHIMIE ALIMENTARA - Iancu Aurelian - Editura de Stat Didactica si
Suveranitate, securitate si siguranta alimentara - Constantin Banu / R3P3F Ed. ASAB , 2007 , 725
INDRUMAR PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA - Tehnologii, Operatii, Procese si Produse - Lexicon Volumul II
Lexicon - Indrumar pentru industria alimentara - I. Otel / R5P2F Ed. Tehnica , 1988 , 463 + 525
CARTEA COFETARULUI - R. P. Kenghis - Editura Tehnica, 1964, 180 p. Cartea este in stare buna;
TEHNICA MORARITULUI - C. Molnar, A. Biedl - Institutul de Arte Grafice I.C. Frimu, 1949, 335
STARE BUNA ,POZE...
VINIFICATIA PRACTICA - M. Martin, I. Dumitrescu - Editura Tehnica, 1958, 280 p. Cartea este in stare
Editura Ceres coperti brosate
TEHNOLOGIA MALTULUI SIM A BERII/ TEHNOLOGIASPIRTULUI/ TEHNOLOGIA OBTINERII ULEIULUI ALIMENTAR SI A
VALOAREA ALIMENTARA, DIETETICA SI TERAPEUTICA A PROSUSELOR APICOLE - M. Marin, Al. Popa, N. Popescu,
Prezentare: exact ca in imagine Editura: Tehnica An aparitie: 1981 Limba: Romana Coperta: Cartonata
Pretul este FIX Prezentare: exact ca in imagine Coperta: Brosata Editura: Didactica si Pedagogica An
Editura Tehnica, 1988, coperti cartonate, nr. pagini vol. 1 - 526, vol.2 - 464, total pagini - 990,
TEHNOLOIA VINULUI/TEHNOLOGIA ALCOLULUI RAFINAT/TEHNOLOGIA MALTULUI SI A BERII/TEHNOLOGIA ULEIURILOR
Editura Cermaprint , 2009 Stare buna , 294 pagini , format mare.
CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA 1978, 350 PAGINI CU MULTE SCHITE
SUPRACOPERTA CU UZURA. COPERTA CARTONATA SI INTERIOR IN STARE BUNA. EDITURA TEHNICA, 1979. 269
ed. tehnica-1992-ilustratii alb-negru/vol/.1-stare fr. buna-431 pag. Livrarea este gratuita in
1971 373 pagini Editura Tehnica
ed. didactica-1982-ilustrata/stare buna-136 pag. Livrarea este gratuita in cazul in care
Editura Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1981 - 266 pagini Numeroase ilustratii! ALTE CARTI DE
Autor(i): Eugen Holban Editura: Tehnica Din cuprins: Elemente statice folosite in EVOP Fundamentarea
Autor: D. Goldan Titlu: Manualul tehnicianului din industria alimentara (volumul 2) Editura: Tehnica
CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA (PAGINI PUTIN INGALBENITE DE VREME), EDITURA TEHNICA 1982, 296
Editura Didactică și pedagogică An apariție 1980 Nr pagini 413 Coperta paperback Stare bună
CARTEA ESTE IN STARE BUNA (COPERTI MAI UZATE, PAGINI PUTIN INGALBENITE DE VREME. SUBLINIERI SUNT
Editura: Didactica si Pedagogica Data aparitie: 1980 Limba: Romana Coperta: Cartonata (hardcover)
Editura Mirton, Timisoara, 2005.
Autor: I. Rasenescu Titlu: Operatii si utilaje in industria alimentara -
Manual, Utilajul si tehnologia meseriei de mecanic in ind. alimentara / R3S Ed. Didactica , 1995
Autor: Strasser Horațiu Este aparuta în anul 2012 la editura Cermaprint, are 262 pagini,stare
EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA , 1963 - COPERTILE CARTONATE - FORMAT : 20 x 14 cm - 332 PAGINI -
VEZI CARTI SIMILARE ___ “Metode noi fizico-chimice de analiza si control folosite in industria
Valoarea alimentara, dietetica si terapeutica a produselor apicole / R1F Ed. Agro silvica , 1966 ,
08.23 SACOS 01-2021