Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori.   Pune in vanzare
Cos cumparaturi
Favorite
Vizualizeaza ca: Afisare Lista Afisare galerie
Vezi si:   Storage   Server DELL   Server IBM  
 • Nu exista articole pentru TP-Link TL-WR740N

 • Rata de transfer de pana la 150 Mbps este ideala pentru streaming video si jocuri online

  Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup™), TL-WR740N dispune de funcţia Quick Security Setup, care permite utilizatorilor să configureze aproape instantaneu funcţiile de securitate prin simpla apăsare a butonului QSS. Astfel va fi stabilită automat o conexiune securizată WPA2, metodă care oferă o protecţie superioară criptării WEP. Nu numai că această metodă este mai rapidă decât realizarea setărilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie să ţineţi minte vreo parolă.

  Controlul latimii de banda pe baza de IP permite administratorilor sa determine latimea de banda alocata fiecarui PC.

   

  Carateristici
  Porturi LAN 4
  Porturi WAN 1
  Rata de transfer wi-fi 150 Mbps
  Rata de transfer Ethernet 10/100 Mbps
  Standarde wireless 802.11 b/g/n
  Frecventa 2.4 - 2.4835 Ghz
  Functii wireless Activare/dezactivare wireless radio, Bridge WDS, WMM, statistici wireless
  Securitate wireless 64/128/152 - biti WEP / WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK
  Tip antena externa
  Alimentare 9V / 0.6A
  Dimensiuni 174 x 33 x 118mm
 • Vezi toate ofertele TP-Link TL-WR740N »

Router-ul este un dispozitiv care conecteaza intre ele mai multe retele, avand capacitatea de a citi si filtra datele si de a le trimite catre destinatar. Exista mai multe tipuri de router, iar printre cele mai cautate sunt cele wireless care asigura conectarea tuturor dispozitivelor de care ai nevoie - laptopuri, smartphone-uri, tablete sau ebook readere - la internet. Acestea se conecteaza simultan la internet, routerul wireless fiind dispozitivul prin care poti gestiona aceasta conexiune. De un interes aparte beneficiaza routerele care permit instalarea unor programe prin care parintii pot sa controleze ce anume pot sa acceseze copii. Filtrarea care se face prin router este atat a continutului accesat cat si a momentului de timp cand este permis acest lucru.

Daca ai nevoie de un router, poti gasi modelul potrivit, simplu si rapid, pe Okazii.ro. In oferta noastra de routere sunt incluse produse variate, multe cu marci cunoscute precum: Tp-link, D-link, Cisco, Asus sau Linksys.