Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Spray Anti Furnici Super Kill

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Spray impotriva furnicilor

 

Descriere:

Este un produs eficient si rapid utilizat in combaterea furnicilor si altor insecte rampante precum gandaci, capuse, paianjeni, purici, etc. Tubul este prevazut de pulverizare special pentru injectarea insecticidului in locurile greu accesibile. Nu are efect negativ asupra omului si a animalelor, substanta activa fiind un produs de generatie noua din petrol sintetic. Este ecologica cu componenta de apa. Nu are efect negativ asupra stratului de ozon.

 

Mod de utilizare:

Pulverizati direct in locurile frecventate de furnici si alte insecte precum locurile de pasaj, in jurul ramelor de ferestre, in jurul casei.  Tratati de asemenea lacasurile unde se afla furnicile in cuiburi si ascunzatori. Super Kill anti furnici are o actiune de lunga durata, de aceea este recomandat sa nu se spele direct locurile tratate. Dupa spalare si curatare, repetati tratamentul. 

Pentru eliminarea puricilor este recomandat sa se pulverizeze covorul sau solul in intregime.

 

Atentionari:

Produsul NU poate fi folosit si pentru combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari, etc) prin pulverizare in aer !

- contine propan - butan ! pericol crescut de incendiu si explozie in cazul in care se utilizeaza in apropiere de foc deschis;

- flaconul este sub presiune, nu-l deschideti, nu-l loviti, nu-l expuneti la soare sau temperaturi de peste + 50 grade;

- pastrati in ambalaj original, la locuri uscate, racoroase si ferite de soare timp de 3 ani de la data fabricatiei.


Substanta activa: 

Delthamethrin - 0,02 %


Alte informatii:

Produs: in  Belgia

Dozaj: 400 ml 

Model: Super Kill Spray Anti Furnici

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

 
Observatii:
 
Nu este surprinzator faptul ca furnicile par sa se gaseasca peste tot. Ele sunt un grup de insecte foarte rezistente, cu o structura sociala si coloniala complexa. Capacitatea lor de a gasi hrana poate fi adesea observata cand un sir lung de furnici intra in casa la o hrana preferata.
 
O legenda a bastinasilor din America povesteste ca, demult, Pamantul era acoperit de apa. Creatorul a facut apoi furnici care s-au inmultit in numar mare si au format uscatul. Legenda sustine ca acesta este motivul pentru care intotdeauna gasim furnici, oriunde am sapa in pamant.
 
Exista peste 6000 de specii cunoscute de furnici, raspandite in toata lumea. Desi cele mai multe specii traiesc la tropice, exista multe in regiuni temperate, a caror viata zilnica este organizata printr-o structura sociala complexa. Cuiburile furnicilor sunt de obicei subterane si pot rezista multi ani.
 
Fiecare cuib poate sa contina mai multe milioane de indivizi si are o singura regina inaripata, masculi si mii de lucratoare care nu se inmultesc, si nu zboara – acestea se vad cel mai adesea misunand in cautarea hranei. Unele lucratoare cu falcile foarte mari, cunoscute ca furnici soldati, sunt specializate in apararea cuibului. Ele ataca cu salbaticie pradatorii din apropierea cuibului.
 
Furnicile construiesc multe tipuri diferite de cuiburi, unele colonii stabilindu-se sub pavaje, in timp ce furnica de lemn formeaza movile imense de ace de pin si ramurele, cu o inaltime de peste 150 cm, si diametrul de 300 cm. Fiecare cuib are o multime de galerii, prin care furnicile circula liber, si camere in care sunt crescute larvele sau puii. Aceste larve sunt hranite de lucratoare. Ca si in cazul termitelor, in anumite momente ale anului din cuib ies femele si masculi noi si isi iau zborul. Dupa imperechere, femela gaseste un loc potrivit pentru a-si forma o noua colonie.
 
Furnicile tesator, care cuibaresc in copaci si traiesc la tropice, isi fac cuiburi din frunze, legand frunzele laolalta cu fire de matase. Firul de matase este produs de catre larve, pe care furnica matura le tine intre falci ca pe niste ace de cusut vii, in timp ce frunzele sunt legate laolalta pentru a forma cuibul.
Furnicile inrobitoare si-au dezvoltat o tehnica proprie de crestere a puilor. Ele nu au furnici lucratoare, dar jefuiesc cuiburile altor specii. Lucratoarele capturate sunt duse inapoi la cuib unde ingrijesc puii noilor lor stapani.

 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review