Numar articol: 228843759. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Supliment Alimentar Droji Mag B Complex 60 capsule Hypericum
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 41 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Capsule Droji Mag B
Complex, Supliment alimentar cu rol in sustinerea sistemului nervos
si mineralizarea organismului
Acest lucru permite
ingredientelor sa actioneze sinergic, completandu-se si
potentandu-se reciproc, beneficiind totodata si de o
bio-disponibilitate foarte mare. Astfel, acest produs actioneaza ca
un tonifiant al sistemului nervos echilibrandu-l si intarindu-l
dupa episoadele de surmenaj.
Detoxifiant si calmant, acest complex calmeaza spasmele musculare, mentine elasticitatea si prospetimea tenului, favorizeaza intarirea unghiilor si imbunatateste rezistenta parului datorita compusilor sai cu proprietati vitaminizante si mineralizante.
Detoxifiant si calmant, acest complex calmeaza spasmele musculare, mentine elasticitatea si prospetimea tenului, favorizeaza intarirea unghiilor si imbunatateste rezistenta parului datorita compusilor sai cu proprietati vitaminizante si mineralizante.
Ingrediente -
Capsule Droji Mag B Complex:
Complex vitaminic
atomizat (10% maltodextrina) din Drojdie de bere (invertaza)
(Saccharomyces cerevisiae) - 217,6 mg;
capsula
vegetala;
Citrat de Magneziu -
96 mg;
Vitamina B6 -
6,4 mg.
Produsele sau
suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt
obtinute din surse naturale atent verificate. Materiile prime
folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel
incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti
toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide,
ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni. Noutatea
acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat
pe care il contin. Acesta asigura o mai buna biodisponibilitate si
o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice.
Capsule Droji Mag B Complex - are forma unei pulbere fine, formata
din particule sferice care au o curgere mai buna decat cea a
formulelor clasice. In plus, forma sferica a particulelor ofera
extractului o textura mai compacta, reducand posibilitatea
inglobarii de aer in produsul final, crescandu-i astfel
stabilitatea in timp si permitand o dozare in capsule mult mai
exacta si usoara.
Caracteristici
generale ale produsului:
Suplimentul
alimentar, Capsule Droji Mag B Complex, este un produs atent
formulat pentru mentinerea bunei functionari a sistemului nervos.
Acesta are o actiune vitaminizanta si mineralizanta asupra
organismului fiind axat in principal pe sustinerea activitatii
cerebrale in perioadele solicitante. Intarirea sistemului nervos
este cu atat mai necesara cu cat ritmul vietii noastre devine tot
mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai
haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul
in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de
enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional
dezechilibrat (exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate
sau de sare).
Toti acesti factori
de stres, impreuna cu un stil de viata sedentar, o hidratare
insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive
(excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de
medicamente), in timp, pot creste stresul oxidativ si statusul
inflamator din organism. Acest lucru are o influenta negativa
asupra intregului corp, cu repercusiuni si la nivelul sistemului
nervos care este deosebit de vulnerabil la factorii de stres
emotional si odihna insuficienta. In aceasta situatie, curele cu
suplimente pe baza de vitamine din complexul B, ce se regasesc in
mod natural in drojdia de bere, sunt una dintre solutiile cele mai
naturale de mentinere a sanatatii sistemului
nervos.
Datorita formulei
concentrate, produsul - Capsule Droji Mag B Complex asigura o
cantitate optima de substante active, fiind totodata usor de
administrat. Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite
ingrediente 100% naturale precum un amestec vitaminic obtinut din
Drojdie de bere atomizata si plasmolizata, impreuna cu un complex
de vitamine patentat (Quali(r)-Blend Essential), Vitamina B si
citrat de Magneziu. Acesti compusi au o actiune sinergica si
benefica asupra sistemului nervos si a intregului organism. Astfel,
acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o actiune
vitaminizanta, mineralizanta, tonifianta, de sustinere a sistemelor
nervos, muscular si imunitar, de imbunatatire a proceselor mentale
si de cognitie, de sustinere a organismului in perioadele de efort
intelectual si stres psiho-emotional, de mentinere a unui
metabolism energetic normal.
In continuare, vom
prezenta principalele proprietati benefice ale compusilor activi
din Capsule Droji Mag B Complex:
Drojdie de bere
(invertaza) atomizata si plasmolizata completeaza aportul de
vitamine din complexul B ce sunt necesare functionarii optime a
sistemului nervos, in special a creierului, si sustine procesele de
memorare si concentrare. Asa cum este sugerat in denumire,
invertaza este obtinuta din drojdie si are o actiune de scindare a
zaharozei in glucoza si fructoza, micsorand travaliul metabolic al
asimilarii dizaharidelor. Prezenta atomizatului din Drojdie in
suplimentul de fata mai are ca rol si cresterea biodisponibilitatii
vitaminelor adaugate, in special a celor din grupa B. In perioadele
solicitante, cu un nivel ridicat de stres, organismul are nevoie de
cantitati mai mari de vitamine din acest complex. Nu in ultimul
rand, in drojdia de bere se gasesc in mod natural steroli si
glucani, ingrediente ce au rol in modularea sistemului
imunitar.
Citratul de magneziu
este o sursa de magneziu organic, 100% naturala si cu o
biodisponibilitate crescuta fata de produsele de sinteza. Magneziul
este unul dintre partenerii calciului in procesele de formare a
oaselor si a smaltului dentar. Acesta favorizeaza absorbtia corecta
a calciului in organism, impiedicand depozitarea acestuia din urma
in tesuturile moi, rinichi sau la nivelul bilei. De asemenea, acest
element este esential si pentru buna functionare a sistemului
nervos si a muschilor. Magneziul poate atenua senzatiile neplacute
ale sindromului premenstrual, actionand si ca un sedativ usor ce
combate oboseala trenanta, fara cauze aparente. De asemenea,
magneziul este esential in functionarea sistemului imunitar, el
avand chiar si un efect antihistaminic ce poate imbunatatii
rezistenta organismului la diversi factori alergeni. Nu in ultimul
rand, acest mineral contribuie la normalizarea tensiunii arteriale,
a ritmului cardiac si a contractiilor musculaturii netede. Pe
scurt, magneziul este un cofactor in peste 300 de reactii
enzimatice din organism, contribuind la: producerea energiei,
metabolismul glucozei, biosinteza proteinelor, metabolismul
lipidelor si al acizilor nucleici, neurotransmisie si
vasodilatatie. Carenta in magneziu poate favoriza depunerea
calciului in rinichi si afectarea functionarii normale a
acestora.
Vitamina B1
(tiamina) este o vitamina hidrosolubila a complexului B ce se
regaseste cu precadere in alimente precum cereale integrale,
drojdie, nuci, leguminoase, peste si carne, impreuna cu alte
vitamine ale acestui complex. Aceasta se mai numeste si aneurina
datorita proprietatilor protectoare impotriva inflamatiilor
nervilor si este esentiala in metabolismul carbohidratilor,
participand si in procesele metabolice proteice si lipidice.
Carenta in aceasta vitamina poate duce la afectiuni precum
beri-beri sau sindromul Wernicke-Korsakoff. Suplimentarea cu
tiamina este deseori recomandata in sarcina dar si anumite
afectiuni precum cele digestive (inapetenta, colita ulcerativa,
episoade prelungite de diaree), imunitate scazuta, boli
cardiovasculare, tulburari de vedere, diabet de tip 2 sau tulburari
de memorie. Numita si vitamina ,,bunei dispozitii" sau ,,a
performantei intelectuale", aceasta este benefica si in stari de
surmenaj intelectual, depresie sau astenie. Din cauza stilului de
viata alert si a alimentatiei dezechilibrate, caracteristice
dietelor vestice de tip fast-food, aportul de vitamina B1 poate fi
unul destul de scazut in organism. Abuzul de alcool, fumatul,
alimentele bogate in sulfiti si excesul de dulciuri rafinate, orez
decorticat sau faina alba pot fi si ele cauze de inducere ale
carentei in aceasta vitamina. Din nefericire, chiar si unii compusi
valorosi din plante (de ex., quercetina, rutina, acidul clorogenic,
acidul cafeic, taninuri) pot actiona antagonic tiaminei, insa, de
obicei, alimentele naturale integrale au un profil nutritional
echilibrat, compensand aceasta actiune.
Vitamina B2
(riboflavina) este o alta membra a complexului vitaminic B. Similar
celorlalte vitamine din acest complex, aceasta participa in
procesele metabolice, fiind o coenzima si avand un rol important si
divers. Astfel, riboflavina contribuie la formarea anticorpilor, la
reactiile de oxidoreducere, in sinteza celulelor rosii, a celulelor
epiteliale si in mecanismul vederii, impreuna cu vitamina A. Surse
alimentare bogate in vitamina B2 sunt: ouale, lactatele (lapte,
branza, iaurt, cascaval), carnea si organele, ciupercile, drojdia
si legumele verzi (e.g. sparanghelul). Suplimentarea cu acest
nutrient esential este recomandata in sarcina, preventia
migrenelor, tulburari de vedere (subtierea corneei), probleme
digestive (de ex., malabsorbtie, celiachie, boli inflamatorii ale
intestinelor), anemie, diabet, afectiuni cardiovasculare, imunitate
scazuta, consum excesiv de alcool si in cazul utilizarii
contraceptivelor orale. Carenta de riboflavina poate duce la
stomatita, manifestata prin inrosirea limbii, dureri in gat, buze
uscate si crapate si inflamarea colturilor gurii. Si ochii pot fi
afectati, inrosindu-se, lacrimand si manifestand sensibilitate la
lumina. In plus, chiar si un deficit moderat din aceasta vitamina
poate scadea rata de absorbtie a fierului, cauzand anemie (cu
nivele normale de hemoglobina si eritrocite de marime
normala).
Vitamina B3
(niacina), denumita si acid nicotinic, formeaza impreuna cu
nicotinamida sau niacinamida complexul vitaminic B3. Acestea sunt,
la randul lor, parte a complexului vitaminic B, cu rol esential in
metabolismul glucidic, lipidic si proteic. Cele mai bune surse
alimentare pentru aceasta vitamina sunt: tonul, curcanul, carnea de
porc, ghimbirul, pasta de susan, tarhonul, ciupercile si ardeii
verzi. Folosita ca supliment alimentar, niacina este recomandata in
regularizarea nivelelor colesterolului seric si reducerea temporara
a tensiunii arteriale prin vasodilatatie. Fiind precursoare ale
coenzimelor NAD (nicotinamida adenin dinucleotida) si NADP (fosfat
nicotinamida adenin dinucleotida), niacina si nicotinamida au un
rol important in procesele catabolice si anabolice ale acizilor
grasi, carbohidratilor, proteinelor si in sinteza colesterolului si
metabolizarea alcoolului. De asemenea, acestea sunt implicate in
procesele de semnalizare celulara si de reparare a ADN-ului.
Deficienta de vitamine ale complexului B3 poate duce la pelagra,
anemie, dureri de cap, leziuni ale gurii si pielii, oboseala,
anxietate, probleme de concentrare, iritabilitate si stare de voma.
Ca si in cazul altor vitamine din complexul B, niacina este
recomandata celor cu boli cardiovasculare, inflamatii intestinale,
surmenaj intelectual, depresie, inflamatii ale nervilor si in
tulburari neuroimune (de ex., scleroza multipla, Parkinson). In
doze mari (>3g/zi) vitamina B3 prezinta hepatotoxicitate,
nefiind indicata celor cu afectiuni ale ficatului, diabet, guta sau
femeilor insarcinate.
Vitamina B5 (acidul
pantotenic) este o vitamina hidrosolubila ce face parte din
complexul vitaminic B. Aceasta este implicata in procesele de
metabolizare a carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, fiind
necesara si pentru sinteza coenzimei-A (CoA) care contribuie la
biosinteza acizilor grasi, a colesterolului si a acetilcolinei. CoA
este deosebit de importanta si in procesele enzimatice. Asa cum
reiese si din denumirea sa, acidul pantotenic se gaseste in diverse
cantitati in aproape orice aliment, astfel carentele in aceasta
vitamina sunt foarte rare. Cele mai bune surse alimentare pentru
acest nutrient esential sunt: galbenusul de ou, ciupercile uscate,
ficatul, cerealele integrale, lucerna, drojdia si semintele de
floarea-soarelui.
Vitamina B6
(piridoxina) este esentiala pentru sanatatea pielii, a sistemului
nervos, a sistemului imunitar si pentru procesul de hematopoieza.
Piridoxina este esentiala si pentru regenerarea celulelor
mucoaselor, tractului digestiv si ale ficatului. Aceasta vitamina
contribuie si la imbunatatirea memoriei si la sporirea
performantelor cognitive. De asemenea, ea contribuie la fluidizarea
sangelui. In asociere cu seleniul, vitamina B6 mentine o buna
circulatie a sangelui la nivelul structurilor oculare, iar impreuna
cu triptofanul, aceasta regleaza ciclul menstrual, atenueaza
dificultatile sarcinii si intareste sistemul osos. Piridoxina
actioneaza ca si coenzima in numeroase procese enzimatice si
participa in metabolismul glucozei, lipidelor si al aminoacizilor.
Deficienta in acest nutrient se manifesta prin somnolenta,
confuzie, anemie sideroblastica, eruptii cutanate similare cu cele
ale dermatitei seboreice, ulceratii ale limbii (glosita atrofica),
conjunctivita si craparea colturilor gurii. Persoanele varstnice,
alcoolicii, femeile cu diabet de tip 1, cei cu boli inflamatorii
cronice (de ex., artrita reumatoida, boli inflamatorii
intestinale), cei cu afectiuni hepatice, cei infectati cu HIV si
cei care fac hemodializa au nevoie de un aport suplimentar de
vitamina B6. De asemenea, tratamentul cu anumite medicamente (de
ex., contraceptive orale, hidrocortizon, anticonvulsive) poate
reduce nivelele acestei vitamine in organism. Cele mai bune surse
de piridoxina sunt: carnea de porc, vita sau curcan, bananele,
nautul, fisticul si cartofii.
Vitamina B7
(biotina) a fost cunoscuta si sub denumirea de vitamina H sau
coenzima R. Aceasta este o vitamina hidrosolubila, parte a
complexului vitaminic B. La fel ca celelalte vitamine B, biotina
este implicata in sinteza acizilor grasi si in metabolismul
glucidic. Aceasta participa si la sinteza aminoacizilor valina si
izoleucina. Biotina influenteaza cresterea celulara si are un efect
reglator si asupra glicemiei. Suplimentarea cu aceasta vitamina
este cel mai des recomandata celor care doresc par si unghii
puternice, fiind regasita in multe cosmetice si produse de
ingrijire personala. La fel ca in cazul acidului pantotenic,
deficienta de biotina este rar intalnita, fiind o consecinta in
principal a unor tulburari metabolice si de absorbtie. Persoanele
cu o dieta bazata pe oua crude, pot induce o carenta in vitamina B7
din cauza actiunii antagonice a avidinei regasite in albusul crud.
De asemenea, femeile fumatoare, cele gravide si cele care
alapteaza, alcoolicii, varstnicii, atletii, epilepticii si cei care
au un deficit de acid clorhidric in stomac necesita un aport marit
de biotina. Cele mai bune surse alimentare de biotina sunt: carnea
de vita, ficatul de porc, drojdie, cereale integrale, oua gatite,
avocado, somon si conopida.
Vitamina B9 (acidul
folic) este un nutrient esential ce face parte din complexul
vitaminic B. Uneori, mai este denumita si vitamina M. Acesta este
folosit, cel mai adesea, de catre femeile insarcinate pentru
prevenirea defectelor de tub neural la fat. Suplimentarea pe termen
lung este asociata cu scaderea riscului de accidente vasculare si
boli cardiovasculare. Folatii sunt esentiali in sinteza ARN-ului si
a ADN-ului. De asemenea, acesta este implicat in metabolismul
aminoacizilor si in procesele de diviziune celulara. Deficienta de
acid folic poate cauza o forma de anemie (celule rosii marite si
reduse ca numar). Carenta in aceasta vitamina este asociata cu
oboseala cronica, palpitatii, insuficienta respiratorie, depresie,
ulceratii pe limba si modificari in pigmentarea parului si a
pielii. Uneori, suplimentarea cu acid folic poate masca deficienta
de vitamina B12. La fel ca in cazul altor vitamine din complexul B,
persoanele cu probleme digestive (boala Crohn, celiachie) si cei
care fac abuz de alcool, necesita un aport crescut al acestui
nutrient. Cele mai bune surse de acid folic sunt vegetalele de
culoare verde inchisa, fructele, nucile, leguminoasele, lactatele,
ficatul, drojdia, sparanghelul si
spanacul.
Vitamina B12
(cobalamina) este cea mai mare si mai complicata din punct de
vedere structural dintre toate vitaminele. Aceasta nu poate fi
sintetizata decat de catre bacterii si arhee care sunt singurele
capabile de a sintetiza enzimele necesare acestui proces. De aceea,
obtinerea industriala de cobalamina este realizata doar prin
fermentatie bacteriana. Cele mai bune surse alimentare pentru acest
nutrient esential sunt: scoicile, pestele, carnea, organele, ouale
si lactatele. Vitamina B12 are un rol esential in buna functionare
a creierului si a sistemului nervos datorita implicarii sale in
sinteza de mielina si in metabolismul neurotransmitatorilor dar si
in procesul de hematopoieza. Similar cu celelalte vitamine ale
complexului B, cobalamina ia parte in metabolismul acizilor grasi,
glucidelor si al aminoacizilor. Aceasta afecteaza si sinteza
ADN-ului. Carenta majora de cobalamina poate afecta in mod
ireversibil sistemul nervos si creierul cauzand simptome psihotice
sau manie. Deficitul usor in acest nutrient se manifesta prin
oboseala cronica, depresie, tulburari de memorie si atentie, dureri
de cap si paloare. Cei mai predispusi acestor carente sunt batranii
si cei cu probleme de secretie a acidului gastric. O alta grupa de
risc o reprezinta veganii si cei care consuma foarte rar produse de
origine animala. Administrarea de medicamente poate interfera si ea
cu nivelele de cobalamina din organism, astfel, cei care urmeaza un
tratament de lunga durata cu metformina sunt sfatuiti sa isi
suplimenteze dieta cu vitamina B12 si/sau suplimente de calciu. De
asemenea, inhibitorii de pompa de protoni (omeprazol, pantoprazol,
esomeprazol) si substantele antagonice ale receptorului H2
(ranitidina, famotidina, nizatidina, cimetidina), prin reducerea
secretiei de acid clorhidric in stomac, afecteaza in timp nivelul
de cobalamina din organism.
Vitamina C (acidul
ascorbic) este un micronutrient esential vietii. Aceasta este
necesara pentru sinteza colagenului din piele, oase, dinti, gingii
sau cartilagii. De asemenea, ea stimuleaza absorbtia fierului si,
impreuna cu vitaminele A si E, are o actiune puternic antioxidanta
luptand impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ. In
ceea ce priveste vitamina E, acidul ascorbic ajuta la refacerea
formelor reduse ale acesteia, redandu-i actiunea
antioxidanta.
Un alt rol important
al acestei vitamine este acela de intarire a sistemului imunitar si
de biosinteza a hormonilor de adaptare la stres. Un aport
corespunzator (minimum 260 mg/zi) de vitamina C in organism ajuta
la diminuarea perioadelor de convalescenta echilibrand sistemul
imunitar. Similar altor vitamine, aceasta este implicata in
metabolismul energetic celular, conferind organismului un plus de
energie in starile de surmenaj.
Din nefericire,
aceasta vitamina este eliminata foarte usor din organismul uman,
iar acesta nu este capabil sa isi sintetizeze cantitatile necesare
de vitamina C. Expunerea la diversi factori de stres, cum ar fi
fumatul sau stilul de viata dezechilibrat, precum si tratamentul cu
diferite medicamente (e.g. aspirina, anticonceptionale) maresc
viteza de eliminare a acestui nutrient sau reduc absorbtia sa din
sursele alimentare. In plus, vitamina C se distruge usor prin
oxidare si tratare termica (e.g. gatire), fapt ce duce la scaderea
aportului sau din alimentele ce nu sunt consumate proaspete, in
stare cruda. Astfel, cel mai adesea, in dieta moderna bazata pe
alimente inalt-procesate, organismul nostru poate sa nu beneficieze
de un aport corespunzator de vitamina C.
Vitamina E
(a-tocoferol) face parte din categoria vitaminelor liposolubile,
astfel, aceasta se gaseste cu precadere in alimente grase precum
uleiurile (e.g. de rapita, migdale, masline, germeni de grau),
avocado, unt, nuci si seminte, dar si in legume precum spanacul,
broccoli sau sparanghelul. Aceasta vitamina se regaseste, in
natura, sub mai multe forme, mai exact 4 tipuri de tocoferoli si 4
tipuri de tocotrienoli. Aceste forme variaza din punct de vedere al
activitatii lor biologice, a-tocoferolul fiind considerata forma
cea mai utila pentru consumul uman. Mai mult, denumirea de
,,D-a-tocoferol" este data a-tocoferolului obtinut din surse
naturale, asa cum este si cel prezent in produsul de
fata.
Vitamina E are o
serie de functii biologice foarte importante, cea mai cunoscuta
fiind cea antioxidanta. Aceasta limiteaza propagarea radicalilor
liberi in tesuturi si oxidarea acizilor grasi polinesaturati, fiind
ajutata in special de vitamina C care o readuce intr-o stare
reducatoare. De aceea, suplimentarea corespunzatoare cu aceasta
vitamina ar putea reduce sau intarzia riscul de a dezvolta
afectiunile cronice asociate stresului oxidativ. De asemenea,
a-tocoferolul regleaza activitatea enzimatica, afecteaza exprimarea
unor gene si ia parte in diverse procese metabolice. In plus,
studiile in vitro au aratat si importanta vitaminei E in reglarea
sistemului imunitar. Nu in ultimul rand, aceasta participa la
functiile neurologice si are o actiune vasodilatatoare si
anticoagulanta (i.e. de fluidizare a
sangelui).
Datorita acestor
functii deosebit de importante ale vitaminei E, suplimentarea sa
este, de obicei, recomandata persoanelor cardiace sau celor care
vor sa reduca riscul dezvoltarii bolilor cardiovasculare. Din cauza
problemelor de absorbtie si fixare a nutrientilor din alimente,
persoanele cu boli inflamatorii intestinale (de ex., boala Crohn,
colita ulcerativa, boala celiaca) si cele care nu metabolizeaza
corect grasimile (de ex., fibroza chistica, secretie insuficienta
de bila) sunt sfatuite si ele sa isi suplimenteze dieta cu vitamine
si minerale, printre care foarte recomandata fiind vitamina E. Nu
in ultimul rand, sunt studii stiintifice care arata faptul ca
vitamina E ar putea ajuta si la mentinerea sanatatii ochilor, fiind
utila in protejarea impotriva afectiunilor degenerative maculare
provocate de imbatranire.
In incheiere, vom
lista o sinteza a celor mai importante functii ale vitaminelor si
mineralelor ce se regasesc in - Capsule Droji Mag B Complex
:
Contribuie la
functionarea normala a sistemului imunitar (Vit. C, Vit. B6, Vit.
B9, B12).
Contribuie la
functionarea normala a sistemului nervos (Vit. B1, Biotina,
Niacina, Vit. B2, Vit. B6, Vit. B12, Vit. C,
Mg).
Contribuie la
functionarea normala a sistemului muscular
(Mg).
Contribuie la
functionarea normala a sistemului osos
(Mg).
Contribuie la
functionarea normala a inimii (Vit. B1)
Contribuie la
protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (Vit. B2, Vit. C,
Vit. E).
Contribuie la
mentinerea sanatatii psihice (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B6,
Vit. B9, Vit. C, Mg).
Contribuie la
performanta mentala normala (Vit. B5).
Contribuie la
mentinerea vederii normale (Vit. B2).
Contribuie la
mentinerea sanatatii dintilor (Mg).
Contribuie la
mentinerea sanatatii parului (Biotina).
Contribuie la
mentinerea sanatatii pielii (Biotina, Niacina, Vit.
B2).
Contribuie la
formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a
sistemului osos, ligamentelor, vaselor de sange, pielii, dintilor
si gingiilor (Vit. C).
Contribuie la
mentinerea sanatatii membranelor mucoase (Biotina, Niacina, Vit.
B2).
Contribuie la
reducerea oboselii si a extenuarii (Niacina, Vit. B2, Vit. B5, Vit.
B6, Vit. B9, Vit. B12, Vit. C, Mg)
Contribuie la
metabolismul energetic normal (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B2,
Vit. B5, Vit. B6, Vit. B12, Vit. C, Mg).
Contribuie la
echilibrul electrolitic (Mg).
Contribuie la
regenerarea formei reduse a vitaminei E (Vit.
C).
Creste absorbtia
fierului (Vit. C).
Contribuie la
metabolismul normal al fierului (Vit. B2)
Contribuie la
formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei (Vit. B6,
Vit. B9, Vit. B12).
Contribuie la
mentinerea globulelor rosii normale (Vit.
B2).
Contribuie la
procesul de diviziune celulara (Vit. B9, Vit. B12,
Mg).
Contribuie la
cresterea tesutului matern in timpul sarcinii (Vit.
B9).
Contribuie la
sinteza normala a aminoacizilor (Vit. B9).
Contribuie la
sinteza normala a proteinelor (Mg).
Contribuie la
sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a
vitaminei D si a unor neurotransmitatori (Vit.
B5).
Contribuie la
reglarea activitatii hormonale (Vit. B6).
Contribuie la
sinteza normala a cisteinei (Vit. B6).
Contribuie la
metabolismul normal al homocisteinei (Vit. B6, Vit. B9, Vit.
B12).
Contribuie la
metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor (Vit.
B6).
Contribuie la
metabolismul normal al macronutrientilor
(Biotina).
Mod de
administrare:
Adulti: 3-6 capsule
pe zi, cate 1-2 capsule inainte de mesele principale, cu un pahar
de apa, timp de 4 saptamani. Dupa o pauza de 20 de zile, cura se
poate repeta.
Copii: 1-3 capsule
pe zi.
Este indicata
adoptarea unui stil de viata si a unei alimentatii echilibrate,
efort fizic moderat si o hidratare
corespunzatoare!
Produsul se poate
asocia cu Hyper Calm, Hyper Stres, Bitter Ierburile Vietii (capsule
sau extract hidroalcoolic), Infostim, Memo Plus, Lecitina si/sau
Ginkgo biloba capsule de la Hypericum.
Contraindicatii:
Nu se utilizeaza de
catre persoanele alergice la drojdie sau de catre cele cu
sensibilitate la oricare dintre ingredientele
produsului.
Precautii:
Femeile insarcinate
sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente
medicamentoase sau care se afla sub supraveghere medicala sunt
sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea
curei;
A nu se depasi doza
recomandata pentru consumul zilnic;
A nu se lasa la
indemana si la vederea copiilor mici;
Acesta este un
supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si
echilibrata si un mod de viata sanatos.
Conditii de
pastrare:
Bine inchis, ferit
de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum
25degC.
Termen de
valabilitate:
A se consuma, de
preferinta, inainte de sfarsitul:
Greutate
neta:
21,37
g
Un flacon
contine:
60
capsule.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Supliment Alimentar Droji Mag B Complex 60 capsule Hypericum