Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Diavit 60cps - trateaza-ti diabetul

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Diavit - Concentrat natural din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus L.) si catina (Hippophae rhamnoides L) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon, lactoza, gelatin, stearat de magneziu (E572) si talc (E553b). Este bogat in vitamine (C, provitamina A, PP, B1, B2, E) saruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale: antocianozide, fitoncide, tanini, acizi vegetali (miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli. Glucozidele delfinolului, mirtilina si neomirtilina continute de concentratul natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. are actiune hipoglicemianta, produsul avand efecte benefice in protectia pancreasului.

Diavit este un produs natural, al carui efect principal este stimularea metabolismului, astfel incat acesta sa se produca cat mai normali. Din punct de vedere al administrarii, produsul se ia inainte de masa, in timpul administrarii medicatiei prescrise de medicul curant, iar tratamentul se desfasoara prin inlocuirea treptata a insulinei, pana la ameliorarea completa a simptomelor bolii. Acesta este lipsit de toxicitate, nu produce fenomene de cumulare, nu produce obisnuinta si nu constipa.

Prin compozitia lui complexa, reechilibreaza presiunea osmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal, avand rol protector al mucoasei. Restabileste rezistenta si permeabilitatea capilara, intervine in tonifierea sistemului venos. Prin continutul in flavonoide produsul intervine in reglarea cardiovasculara. Prin efectul activant asupra regenerarii purpurei retiniene, sensibilizeaza fotoreceptorii marind acuitatea vizuala. Nu contine coloranti artificiali sau arome. Reface celulele beta din pancreas, iar in unele cazuri vindeca definitiv diabetul. Cura in diabet este de lunga durata si se bazeaza pe faptul ca s-a demonstrat histologic ca Insula Langerhans se refaceca in produs sunt antociani in cantitate mare care intervin in ameliorarea retinopatiei diabetice, produsul are polifenoli care au rolul de a reface elasticitatea capilarelor si depinde de: vechimea bolii, tratamentul medicamentos aplicat, regimul alimentar, activitatea individuala a bolnavului, regimul de miscare. Cura se face concomitent cu medicatia recomandata de medic, deoarece produsul actioneaza in timp.

Diavit este un produs ce combina aceste proprietati ale alimentelor mentionate anterior, si este imbunatatit prin amestecul de afine cu catina, despre care se stie ca sunt cele mai bune doua plante ce au ca efect cresterea valorilor de minerale si vitamine necesare organismului uman.

Produsul nu creaza dependenta si poate fi administrat si in cazul copiilor, iar rezultatele de care se bucura sunt de-a dreptul remarcabile, majoritatea utilizatorilor semnaland o scadere treptata a glicemiei in urma utilizarii medicamentului naturist. Polifenolii prezenti in compozitia acestui medicament ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, la cresterea elasticitatii vaselor de sange si la micsorarea tensiunii arteriale. Din punct de vedere al administrarii, produsul se ia inainte de masa, in timpul administrarii medicatiei prescrise de medicul curant, iar tratamentul se desfasoara prin inlocuirea treptata a insulinei, pana la ameliorarea completa a simptomelor bolii.

Administrare Diavit:

Luati zilnic 3 tablete (1-1-1 inaintea meselor principale cu cateva secunde).

Din primele zile se observa disparitia constipatiei, dupa aproximativ 20 de zile se amelioreaza vederea, iar dupa 1-2 luni de tratament vor aparea hipoglicemiile, semn ca pancreasul incepe sa se refaca.

Cand glicemia ajunge la 110-120 mg % se scoate o tableta (sulfamide) sau 1-2 ui insulina.

Se continua tratamentul, peste o luna se scoate o alta tableta (sulfamide) sau alte 1-2 ui insulina s.a.m.d., pana cand ramaneti pe cura de Diavit care, dupa 2-3 luni si analize biochimice din care sa rezulte starea de normalitate se incepe reducerea dozei de Diavit cu cate o tableta.

Regimul alimentar si miscarea zilnica, sunt esentiale in amelioarea sanatatii d-voastra.

Glicemia este energia (glucoza) pe care sangele o preia din intestine si o duce de regula la muschi, care o consuma.

Miscarea: efortul fizic, este absolut necesar pentru ca glicemia dumneavoastra sa se mentina in limite normale.

Cina copioasa „ramane” peste noapte in sange si nu face bine deloc!

Reduceti la maxim cina.

Important: glicemia reala este cea gasita dimineata inainte de masa (nu controlati toata ziua glicemia).

Dimineata mancati singur, la pranz cu prietenii, iar seara dati-o dusmanului!

Adica spre binele dumneavoastra tineti cu sfintenie de acest proverb.

Nu avem rezultate corespunzatoare in urmatoarele situatii: persoane supraponderale, alcoolici si persoane stresate.

"Diabetul nu este, practic, o boala!" Dupa atâtia ani de cercetare si mii de bolnavi "tratati" doar cu die­ta si cu Diavit, am ajuns la concluzia ca, mai de­graba, este rezultatul unei alimentatii dezastruoase! Sunt afectati de hiperglicemie o groaza de oameni, iar urmarile sunt catastrofale: amputatii, orbire, obe­zi­tate, boli cardiovasculare si alte afectiuni asociate! Am salvat sute de oameni de la amputatii, cu toate ca erau într-o stare destul de grava! Altii au scapat de orbire! Dupa tratament, retina îsi revine la normal, pentru ca se reface elasticitatea vaselor si edemele se retrag, deci nu este vorba de o leziune în ochi! Într-o teza de doctorat, am abordat "ochiul în diabetul ex­pe­rimental" si am multe date interesante, unele în con­tradictie cu tratamentele oftalmologice care se fac astazi.

“Daca glicemia este ridicata, nu înseamna ca ai diabet!"

- Noua, oamenilor "moderni", în ce situatii ne creste glicemia?
- Stresul de zi cu zi, de la scoala sau de la serviciu, ne creste glicemia. Consumul de dulciuri industriale la copii, vaccinurile, anticonceptionalele, tratamen­tele cu corticoizi si multe altele sunt surse de crestere a glicemiei! Lipsa miscarii, dar si banala febra ne ma­reste glicemia! Din pacate, am acumulat multe obi­ceiuri proaste! Eu le dau oamenilor doua pagini pe care sunt scrise toate substantele si obiceiurile care ma­resc glicemia. Dintre ele, cel mai periculos este sa mâncam seara târziu sau noaptea - obicei prost, do­bândit de tot poporul, dupa ce s-a "obosit" toata ziua la televizor. Pe parintii nostri îi oboseau sapa si coasa, dar mâncau dimineata bine, ca plecau la hotar. Acum, cine mai manânca dimineata? Toti merg direct la serviciu! Ajunge omul seara acasa, pe la ora 21, si abia atunci manânca! Când merge la medic, îl gaseste cu glicemie crescuta... Mâine, poimâine la fel, si tot asa... pâna ajunge la diabet! A venit o doamna nevazatoare la mine... Avea am­putate laba piciorului drept si degetul mare de la pi­ciorul stâng. Picior diabetic, din cauza unor glicemii foarte mari... Am întrebat-o: "De când aveti diabet?" "Din '80". "Si cu ce v-ati tratat?" "Cu antidiabetice orale." "La ce ora mâncati seara?" "Pe la 21-22. Dar de ce ma întrebati? Nu m-a întrebat nimeni asta!. Deci ea si-a tratat glicemia, dar, din pacate, necores­punzator si mult prea târziu, pentru a-si pastra vede­rea si picioarele... Glicemia poate creste dintr-o mie de cauze. Dar nu înseamna ca ai diabet, daca glicemia este ridicata! La fel se întâmpla cu adrenalina: face cineva un acci­dent de masina si trei zile are glicemia mare. Daca-l vede un medic si-i face analize, gata - zice ca are dia­bet! Nu-i deloc asa! Sedentarismul, stresul, adrena­lina, spitalizarea, tratamentele cu cortizon si corti­coizi, interventiile chirurgicale maresc glicemia. La unele vaccinuri, reactia fireasca postvaccinala este febra, iar temperatura crescuta mareste glicemia. Orice stres al organismului creste glicemia! Consta­tam variatii ale glicemiei timp de trei zile si-i spunem omului ca are diabet? Asa abordam noi diabetul?

"Dupa trei luni de tratament natural, întreg pancreasul se reface!"

- D-le prof. Morar, ati cercetat minutios diabe­tul, iar tratamentul cu DIAVIT a salvat mii de bol­navi din tara noastra. Care sunt concluziile ulti­me­lor dvs. studii?
- În ultimii ani, am facut multi pasi noi în înte­le­ge­rea acestei boli înca necunoscute de omul mo­dern. Eu am studiat diabetul înca din 1982, când deja aveam brevet pe Eridiarom. Tratând initial diareea la ani­male, am vazut ca ace­lasi tratament are succes si la oameni. Numai ca au înce­put sa-mi scrie pacien­tii: "Eu am avut diaree si mi-a trecut, ma simt foarte bine, dar având si diabet, observ ca dupa trata­ment mi-a sca­zut glicemia si vad mult mai bine. Ce sa fac? Ce regim alimentar sa tin? Cum pot sa beneficiez, în continuare, de aceste re­zul­­tate în boala dia­betica?". Eu nu stiam nimic despre diabet, nici nu voiam sa ma ocup de aceasta boala, care mi se parea inabor­da­bila. "Ce facem în continua­re?", ma tot întrebau bol­navii. Ce sa le raspund? Nu puteam sa-i trimit în alta par­te sa afle informatii des­pre un produs inventat de mine! Am luat din biblio­teci cartile despre diabet si am început un lung stu­diu... În toate scria ca dia­betul este o boala incura­bila. "Cum Dumnezeu sa fie incura­bila, daca oame­nii spun ca se simt bine?" - ma între­bam. Atunci am la­sat cartile si am pornit pe drumul cercetarii. M-am dus la Endocrinologie, am gasit un om interesat de experimentul pe care voiam sa-l realizez si l-am între­bat: "Domnule, poti îmbolnavi animale de diabet?". Mi-a raspuns: "Da, diabetul poate fi indus cu un anti­biotic puternic!". În 2001, timp de un an, el a îmbol­navit si eu am tratat sobolani cu diabet. Si le-am ur­ma­rit histologic pancreasul. Ce-am constatat? Dupa doua luni de tratament natural, celulele au început sa se refaca, iar dupa trei luni, întreg pancreasul era refa­cut! Practic, în 2001, am descoperit si brevetat produ­sul DIAVIT, cu care tra­tam diabetul. Asa cum scrie si în cererea de înre­gis­trare, este "un produs medica­men­tos vegetal, destinat prevenirii si tratarii diabe­tului". În 2004, cercetatorii de la Harvard, lucrând pe culturi de celule, au desco­perit cam acelasi lucru. Ei au lucrat pe celule beta; noi am lucrat direct pe ani­male si am vazut histologic ce se întâmpla. Ulterior, dupa reconfir­ma­rea interna­tio­nala a posibilitatii de regenerare a pancreasului, am prins mai mult curaj. În plus, aveam deja sute de oa­meni în observatie, ma­jo­ritatea salvati de la trata­mentul alopat!

"Cine nu consuma vitamine si saruri minerale naturale sigur ajunge bolnav!"

- Sa întelegem ca fructele dulci pot ameliora efectele diabetului?
- Bineînteles! Dar schimbarea alimentatiei, dupa ani întregi în care ne-am hranit cu chimicale indus­triale, nu ne va vindeca pancreasul. Se impune si un tratament adecvat! A trata înseamna a ameliora, a îmbunatati starea de sanatate a unui om. Dar în carti scrie ca diabetul este boala incurabila! Eu nu pot sa cred si sa înteleg asta, exceptându-i pe oamenii care "traiesc pentru a mânca" si atât!

Eu am introdus obligatoriu în dieta diabetica fruc­tele dulci: strugurii, merele, prunele, perele, bananele etc., indiferent cât sunt de dulci (deocamdata, nu sunt facute de om!) - cel putin 0,5 kg zilnic si tot atâtea salate de cruditati si de zarzavaturi, unde pe primul loc sunt cruciferele (varza cu familia ei). Apropo de salatele de cruditati: aproape un milion de români merg anual în Grecia, la mare, si probabil tot atâtia merg în Turcia. Se bronzeaza si vin acasa fericiti! Dar oare niciunul nu vede ca la fiecare masa sunt 10-15 feluri de salate de cruditati? Nu suntem deloc recep­tivi la normalitate si nu copiem obiceiurile sanatoase! Însa vitaminele si sarurile minerale le luam doar din aceste doua grupe de alimente! Cine nu le consuma sigur ajunge bolnav! - Referitor la medicamentele antidiabetice mo­derne, ati sesizat efecte terapeutice notabile în trata­mentul diabeticilor? - În 1997, s-a tradus în limba româna o carte im­por­tanta, care se scrie poate o data la 20 de ani: "Fi­zio­logia umana si mecanismele bolilor", de Ar­thur G. Guyton (S.U.A.), Editura Amaltea, Bucu­resti. În capi­tolul de tratament al diabetului se abordeaza tera­pia cu insulina, dieta în diabet, legatura dintre diabet si obezitate. Se mentioneaza ca "boala poate fi con­tro­lata prin simpla scadere ponderala", ca relatia din­tre tratament si arterioscleroza este o anomalie a me­ta­bolismului lipidic si, practic, se încheie cu coma dia­betica. Nu scrie nimic despre diabet de tip I si diabet de tip II. De fapt, sugereaza ca exista doar diabet si atât! Tratamentul se face diferit - cu insulina la copii si tineret, cu tablete la adulti si vârstnici, iar în ultima faza, se apeleaza tot la insulina! Dar si tra­tamentul cu insulina ridica probleme! Stiti ce se în­tâm­pla? Exista trei tipuri de insulina: insulina ra­pida - care iese din organism în 6-8 ore, insulina len­ta - care se elimina din organism în 18-20 de ore si Lantus - care ajunge în 3 ore la valoare maxima si dupa 24 de ore e tot acolo (aceasta se foloseste cel mai mult, mai ales la copii). Nu-i deloc normal, fiind­ca organis­mul nu trebuie "scaldat" în insulina. La un om nor­mal, care manânca de trei ori pe zi, insulina este acti­va în organism maximum 2-4-6 ore, nu 24 din 24! Ce fac ceilalti hormoni? Intra în concediu de odihna? Ne­norocirea este ca acest Lantus, dupa 24 de ore, e tot în organismul bolnavului, care îsi face o alta injectie, ca asa i-a recomandat medicul. Ziua urma­toare la fel, si tot asa, insulina se cumuleaza si ajunge la valori foarte mari, ceea ce este periculos. Cât supravietuieste omul în felul acesta? În boala diabetica exista si perioade în care orga­nis­mul îsi revine de la sine (asa-zisa remisiune), când glicemia se stabilizeaza la valoarea normala sau este aproape de normal. Dar în cartile de medicina scrie asa: "În timpul remisiunii, este important sa nu se opreasca administrarea insulinei". Cum vine asta? Mai departe, scrie asa: "Tinta terapeutica în remi­siu­ne este pastrarea functiei celulelor beta pancrea­tice". Cum pastram functia lor, când de fapt le blocam? N-ar fi mai logic sa oprim tratamentul cu insu­lina? Aflam ca insulina "protejeaza", si pancrea­sul are ne­voie de o perioada de odihna! Pai daca nu lasam pan­creasul sa produca insulina, nici n-o s-o mai faca vreo­data, pentru ca un organ nefolosit îsi pierde func­tia! Nu sunt împacat cu aceasta abordare si ma deran­jeaza foarte mult ca din tratamentul cu insulina nu putem scoate acest Lantus! Din cauza acestui tip de medicamente apar situatii în care copiii fac hipo­gli­cemie - mama unui copil de 6 ani mi-a spus ca i-a gasit insulinemia 87, când trebuia sa fie maximum 20!

Intotdeauna, tratamentul si abordarea terapeutica vor fi diferite la copii, la adulti si la persoanele supraponderale. Durata tratamentului va fi stabilita in functie de vechimea bolii, de varsta, de regimul alimentar si capacitatea pacientului de a face miscare. Cura de baza este de 90 de zile, iar daca rezultatele intarzie sa apara, tratamentul se repeta. Este bine ca persoanele care au urmat tratamentul si s-au vindecat de diabet sa mai ia cate o tableta pe zi, pentru intretinere.

Diavit este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei, nu are contraindicatii sau efecte secundare. Din fericire acest continut de glucoza poate fi tinut sub control, Diavit fiind la acest moment medicamentul minune ce pare sa combata afectiunea ce tine de schimbarile de metabolism.


Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • Costul exact al transportului, vi-l vom confirma telefonic inaintea expedierii comenzii. In functie de greutate acesta poate sa scada sau sa creasca

PLATA

  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review