Is featured:1 Format:13 x 20 cm Nr. pagini:304 Autor:<p><a href="/autori/b/luke-barr.html">luke barr</a></p> Short description:<p>o calatorie in timp, la cumpana secolelor xix–xx, cand ilustrul hotelier cesar ritz si faimosul chef auguste escoffier si-au unit fortele la savoy pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al bine-cunoscutului hotel londonez.</p>
<p><em>best cookbooks and food books</em> (2018), conform <em>h
Is featured:1 Format:13 x 20 cm Nr. pagini:272 Autor:<p><a href="/autori/s/bogdan-serban-iancu.html">bogdan serban-iancu</a></p> Short description:<p>aviatorii romani au indeplinit misiuni dificile deasupra rusiei si ucrainei in cel de-al doilea razboi mondial, pe frontul de est si frontul de vest. intervievati de jurnalistul bogdan serban-iancu, trei dintre acesti eroi rememoreaza intamplari din tineretea lor, petrecute in valtoarea celui mai