Numar articol: 243890815. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Premix pentru Focaccia Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 27 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
PREMIX BIO PENTRU
FOCACCIA, FARA GLUTEN, 500 G BIOVEGAN
Vegan
Fara
gluten
Rezulta o Focaccia
de ca. 910 g
INGREDIENTE: amidon
de porumb*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, faina
alba de orez*, amidon de cartofi*, faina integrala de mei*, faina
de porumb*, tarate de psyllium*, sare, pulbere din aluat de quinoa*
(94% produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*),
must de struguri concentrat*.
*=din culturi
certificate ecologic. Agricultura UE/
non-UE.
Pentru a prepara
Focaccia mai aveti nevoie de: 550 ml de apa, 5 linguri (50 ml) de
ulei de masline, 1 pliculet de drojdie uscata (7 g), mixer manual
cu carlig pentru aluat.
Optional: rosii
uscate taiate in jumatati, sare si ierburi pentru
presarare.
MOD DE
PREPARARE:
1. Puneti amestecul
de Focaccia intr-un castron, amestecati-l cu drojdia uscata si apoi
adaugati apa si jumatate din ulei. Framantati totul bine cu mixerul
manual - mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute
la cel mai inalt nivel.
2. Acoperiti cu un
prosop umed si lasati aluatul sa creasca intr-un loc cald timp de
45 de minute.
3. Preincalziti
cuptorul la 200degC cu vantilati sau 225degC cu caldura de sus/de
jos si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu
apa.
4. Se aseaza aluatul
pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un
dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lasati aluatul sa se
odihneasca din nou timp de 15 minute.
5. Puneti rosiile
taiate in jumatati pe aluat, stropiti uleiul ramas peste aluat si
presarati cu sare si ierburi.
6. Coaceti focaccia
timp de 25 de minute in cuptorul ventilat sau 35 de minute cu
caldura de sus/de jos.
7. Lasati Focaccia
sa se raceasca pe un gratar inainte de a o
savura.
CONDITII DE
PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de
preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe
ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan
GmbH. Germania.
VALORI NUTRITIONALE
MEDII: per 100 g
Valoare
energetica
959 kJ / 227 kCal
Grasimi, din
care:
4,8
g
- acizi grasi
saturati
0,8
g
Carbohidrati, din
care:
43 g
- zaharuri
1,1 g
Fibre
1,9 g
Proteine
2,0 g
Sare
1,2
g
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Premix pentru Focaccia Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan