Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 243890815. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Premix pentru Focaccia Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 21,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Marți, 14 Mai.
Cantitate:
Pret:
26,95 Lei
Primesti 27 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online
  • Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

PREMIX BIO PENTRU FOCACCIA, FARA GLUTEN, 500 G BIOVEGAN
 
Vegan
 
Fara gluten
 
Rezulta o Focaccia de ca. 910 g
 
INGREDIENTE: amidon de porumb*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, faina alba de orez*, amidon de cartofi*, faina integrala de mei*, faina de porumb*, tarate de psyllium*, sare, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*), must de struguri concentrat*.
 
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
 
Pentru a prepara Focaccia mai aveti nevoie de: 550 ml de apa, 5 linguri (50 ml) de ulei de masline, 1 pliculet de drojdie uscata (7 g), mixer manual cu carlig pentru aluat.
 
Optional: rosii uscate taiate in jumatati, sare si ierburi pentru presarare.
 
MOD DE PREPARARE:
 
1. Puneti amestecul de Focaccia intr-un castron, amestecati-l cu drojdia uscata si apoi adaugati apa si jumatate din ulei. Framantati totul bine cu mixerul manual - mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel.
 
2. Acoperiti cu un prosop umed si lasati aluatul sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute.
 
3. Preincalziti cuptorul la 200degC cu vantilati sau 225degC cu caldura de sus/de jos si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa.
 
4. Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute.
 
5. Puneti rosiile taiate in jumatati pe aluat, stropiti uleiul ramas peste aluat si presarati cu sare si ierburi.
 
6. Coaceti focaccia timp de 25 de minute in cuptorul ventilat sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos.
 
7. Lasati Focaccia sa se raceasca pe un gratar inainte de a o savura.
 
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
 
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
 
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII:     per 100 g
 
Valoare energetica                   959 kJ / 227 kCal
 
Grasimi, din care:                              4,8 g
 
- acizi grasi saturati                           0,8 g
 
Carbohidrati, din care:                       43 g
 
- zaharuri                                           1,1 g
 
Fibre                                                  1,9 g
 
Proteine                                             2,0 g
 
Sare                                                   1,2 g

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online
  • - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Premix pentru Focaccia Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan
CUMPARA
Pret curent:
2695 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review