Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 242795504. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Premix pentru Paine Fara Gluten Bio 460 grame Biovegan

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 21,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Miercuri, 15 Mai.
Cantitate:
Pret:
26,95 Lei
Primesti 27 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online
  • Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

Premix bio pentru paine fara gluten, 460g Biovegan

Vegan
Fara gluten
Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, sare, proteine din in*, faina de porumb*, suc de struguri concentrat*, tarate de psyllium*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.

Sfat:
"Puteti umple painea dvs. pliata in straturi cu ingrediente precum dovlecei, ciuperci, rosii uscate sau alte ingrediente. Legumele, cum ar fi dovleceii, ar trebui sa fie gatite in prealabil."

Mod de preparare:
Aveti nevoie de: 350ml apa calduta, 1 pachet de premix pentru paine, 1 plic drojdie (7g), 25g margarina, cca. 100 g margarina cu verdeturi, forma de copt (25cm).
1.Puneti amestecul de copt impreuna cu drojdia intr-un castron de gatit si amestecati. Adaugati cei 25g de margarina calda si apa calda si framantati totul timp de 3 minute.
2.Lasati aluatul sa stea timp de 30 de minute acoperit cu un prosop umed intr-un loc cald. Incalziti 100g de margarina cu verdeturi la temperatura camerei.
3.Intindeti aluatul cu o grosime de aproximativ 0,5 cm, puteti folosi putina faina fara gluten sau o spatula pentru a va ajuta. Intindeti margarina cu verdeturi pe aluat si taiati in benzi cu o latime de aproximativ 5 cm pe toata lungimea (de exemplu, cu un cutit pentru aluat). Indoiti fiecare banda in zigzag ca un acordeon si asezati-le intr-o tava unsa, cu laturile in sus.
4.Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius (cu ventilatie) sau la 210 de grade Celsius (cu incalzire prin sus si jos). Puneti o tava rezistenta la cuptor cu apa in cuptor.
5.Lasati aluatul sa se odihneasca in forma timp de cel putin 30 de minute. Apoi coaceti timp de 30 de minute.
6.Lasati sa se raceasca putin si scoateti cu grija din tava. Alternativ, puteti sa-l lasati in tava si sa-l serviti acolo. Savurati-l complet racit sau usor cald!

Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: BIOVEGAN GmbH. Germania

VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1214 kJ / 289 kCal
Grasimi, din care:
12 g
- acizi grasi saturati
5,9 g
Carbohidrati, din care:
42 g
- zaharuri
1,1g
Fibre
2,1 g
Proteine
2,4 g
Sare
1,5 g

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online
  • - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Premix pentru Paine Fara Gluten Bio 460 grame Biovegan
CUMPARA
Pret curent:
2695 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review