Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert,
48 oferte pentru POVE?TILE BUCATARIEI ROMANE?TI / VOL. I- DOBROGEA /RADU ANTON ROMAN/2010
Volumul este redactat in Editie Jubiliara si contine admirabile reproduceri dupa picturi originale.
POVEȘTILE BUCĂTĂRIEI ROMÂNEȘTI / 7 VOL/ RADU ANTON ROMAN / 2010 / EDITURA PAIADEIA/ 144 PAGINI
Este aparuta în anul 2010 la editura Paideia, are 142 pagini,stare buna. Pentru comenzi de minim
Editura: Paideia Data aparitie: 2009 Limba: Romana Coperta: Cartonata (hardcover) Numar volume:
Editura: Jurnalul Anul apariției: 2010 Limba: romana Dimensiuni: 180x290mm Descriere: Carte în
BUCATE, VINURI ȘI OBICEIURI ROMÂNEȘTI *VOL. 2,4,7 /RADU ANTON ROMAN /2008 / EDITURA PAIDEIA /94
Poze reale, ARATA FOARTE BINE-coperti groase-FORMAT MARE se livreaza cu posta coletarie POZELE
505 - EDITURA PAIDEIA / JURNALUL NATIONAL, ANUL 2010, 7 VOLUME - 1008 PAGINI, STARE FOARTE BUNA
Titlu: Zile de pescuit - roman Autor: Radu Anton Roman Editura: Cartea Romaneasca Pret: 22.00 RON
STARE BUNA. COPERTA CARTONATA. EDITURA PAIDEIA, 2013. TEXT IN LIMBA FRANCEZA. 63 PAGINI
Este aparuta în anul 2008 la editura Paideia, are 94 pagini,prezintă mici urme de uzura. Pentru
RADU ANTON ROMAN BUCATE VINURI SI OBICEIURI ROMANESTI PAIDEIA 1998 587 P STARE BUNA RARA
BUCATE,VINURI SI OBICEIURI ROMANESTI - autor RADU ANTON ROMAN - Editura Paideia - 1998 - 527
PAIDEIA , 2001 - COPERTILE CARTONATE - FORMAT ABECEDAR - 786 PAGINI - STARE BUNA , CURATA.
Carte in format mare, stare buna, 782 de pagini, editie revazuta din anul 2001. B
EDITURA PAIDEIA , 526 PAG. , COPERTA BROSATA
BUCATE, VINURI ȘI OBICEIURI ROMÂNEȘTI *EDIȚIE NOUĂ/ RADU ANTON ROMAN * 2001/ EDITURA PAIADEIA / 784
BUCATE VINURI SI OBICEIURI ROMANESTI - RADU ANTON ROMAN - Editura Paideia, 1998 - 526 pag.
- Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Toate retetele in editie jubiliara - Radu Anton Roman -
CARTILE SUNT IN STARE FOARTE BUNA, EDITURA PAIDEIA 2008 , 94 PAGINI FIECARE VOLUM. FORMAT MARE TIP
STARE- UZURA MINIMA A NU SE INCURCA CU EDITIA NORMALA ,EDITATA PE HARTIE DE 80 GRAME.EDITIA DE FATA,
Editie in limba engleza. Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si
starea buna ed. paideia 2010 144 pag Transport prin posta romana cu ramburs sau Fan Curier cu plata
RADU ANTON ROMAN - Povestile Bucatariei Romanesti - Volumul Sase - DE LA POST LA SARBATORILE
Magazinul nostru vinde cărți noi și cărți de anticariat. Cărțile de anticariat sunt în stare bună
Peștele este un tip de carne extrem de pretențios, cu un gust intens și un miros special. Pentru a
Nu e disponibil - Categorie: Practic & Util & Hobby - Subcategorie: - Brand: Prestige - Data
Busuiocul proaspat confera preparatelor din peste o inconfundabila aroma mediteraneana. Este un
Pestele este un tip de carne extrem de pretentios, cu un gust intens si un miros special. Pentru a
Radu Anton Roman este formidabil penru ca scrie de pofta, cu un talent la fel de nemasurat.
Autor: Roman Editura: Paideia Editia: princeps, format gigant Anul: 2017 Pagini: 134 Stare:
Editura: Paideia Anul apariției: 2008 Număr pagini: 94 Limba:
starea buna ed.paideia 2008 primele 6 volume Transport prin posta romana cu ramburs sau Fan curier
COLECȚIE NOUĂ/BIBLIOTECA DE BUCATE/HOP ȘI NOI PE PAPA-MOND/RADU ANTON ROMAN/Volumele 1-7
Din tainele bucatariei albaneze. 104 de retete traditionale Ed. Privirea, Bucuresti, 2018, 128
Aperitive, supe, paste si orez, peste si fructe de mare, fripturi traditionale, tocaturi delicioase,
- -Editura Privirea -Anul 2011 -Pagini 128 -Stare buna
RADU ANTON ROMAN Hop si Noi pe Papa-Mond - Bucate, Vinuri si Obiceiuri Romanesti - Volumul
EDITURA PAIDEIA , 94 PAG.
94 pagini, editura PAIDEIA 2008, cartonata, stare buna
Postul alimentar este cunoscut și practicat de mii de ani în toate culturile, însă într-o formă
Ediția cea mai amplă din scrierile lui Anton Holban restituie activitatea literară și publicistică a
RADU ANTON ROMAN De la MUNTE la DELTA - Bucate, Vinuri si Obiceiuri Romanesti - Volumul VII
RADU ANTON ROMAN Banatul si Muntenia Colinara - Bucate, Vinuri si Obiceiuri Romanesti - Volumul