Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 253758882. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Stiinta Cu Sare Si Piper. Chimia Pe Care Nu O Inveti La Scoala, Dan Cristian Vodnar - Editura Corint

Livrare gratuita la comenzile de 200 lei
Disponibilitate:
In stoc 2 disponibile
Livrare:
  Curier cu Garantia de Livrare - 19,99 Lei Detalii
  Ridicare de la locker - 13,09 Lei
Estimat livrare:
Marți, 19 Aug.
Cantitate:
Pret:
126,24 Lei
88,37 Lei
Economisesti 37,87 Lei
Primesti 88 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: 9786060885818

Specificatii

Poate va intrebati ce legatura are chimia cu preparatele culinare? Ei bine, chimia se afla in spatele fiecarui fenomen culinar, iar in aceasta carte veti descoperi elementele de baza ale chimiei alimentare, impreuna cu surprinzatoarele procese care au loc intre molecule, dar si tehnicile consacrate si cele moderne care sunt utilizate pentru dezvoltarea preparatelor culinare. Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala este o carte care cuprinde atat aspecte teoretice despre chimie, cat si aspecte practice pe care le intalnim in bucatarie in fiecare zi. Poate va intrebati ce legatura are chimia cu preparatele culinare? Ei bine, chimia se afla in spatele fiecarui fenomen culinar, iar in aceasta carte veti descoperi elementele de baza ale chimiei alimentare, impreuna cu surprinzatoarele procese care au loc intre molecule, dar si tehnicile consacrate si cele moderne care sunt utilizate pentru dezvoltarea preparatelor culinare. Rasfoind cartea veti descoperi raspunsuri la intrebari precum "De ce gatim alimentele?", "De unde vine gustul?", "De ce se taie maioneza?", "Ce se intampla cand taiem ceapa?" si multe altele, explicate si scrise cu multa daruire, cu scopul de a impartasi stiinta in afara spatiului academic, tuturor celor pasionati de gastronomie moleculara si de tainele sale care ne insotesc la tot pasul. Scopul lucrarii este ca cititorii sa inteleaga aspectele care tintesc aceasta treime formata din stiinta alimentelor, chimie si fenomene culinare, iar toate acestea sa le hraneasca creativitatea si sa le deschida interesul spre stiinta... cu sare si piper, bineinteles. O carte captivanta, care aduce in prim-plan universul fascinant al gastronomiei moleculare, prezentand intr-un limbaj accesibil procesele complexe care stau la baza prepararii alimentelor. Scrisa cu pasiune de un autor cu expertiza solida in acest domeniu, Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala ofera informatii practice valoroase despre fenomenele asociate cu prepararea alimentelor si o serie de explicatii si sfaturi utile, toate validate stiintific. - Academician Doru Pamfil, Presedintele Sectiei de Agricultura si Silvicultura a Academiei Romane Recomand aceasta binevenita aparitie a unui volum care vizeaza chimia alimentelor, aplicata si reinterpretata, parcurgand firesc traseul de la cunoasterea stiintifica la aplicatii gastronomice, pe intelesul si pe gustul consumatorilor, fie copii, fie adulti de toate varstele. Autorul, profesor universitar recunoscut datorita performantelor sale stiintifice, specialist in domeniul stiintei si ingineriei alimentare, excelent comunicator in spatiul public, reuseste sa atraga interesul, cu acest volum captivant si plin de informatii esentiale, asupra elementelor teoretice de la care pornesc multiplele aplicatii din gastronomie si nutritie. - Prof. emerit dr. Carmen Socaciu, Disciplina Chimie si Biochimie, Departamentul Stiinta Alimentelor, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Cluj-Napoca Iata o carte care face chimia accesibila prin arta culinara! Autorul utilizeaza exemple din bucatarie pentru a explica lucruri simple, dar si concepte stiintifice complexe, cum ar fi structura moleculara a alimentelor si impactul proceselor chimice in gatit. Prin analogii captivante si explicatii detaliate, cartea ajuta cititorii sa inteleaga si sa aprecieze stiinta din spatele prepararii mancarii. Sunt sigur ca va fi apreciata atat de elevi, cat si de parintii lor! - Dr. Cristian Presura, cercetator stiintific, Philips Research, Olanda Dan C. Vodnar are talentul de a descrie stiinta pe intelesul copiilor, si asta il face accesibil chiar si adultilor care nu sunt interesati in mod special de chimie. Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala dezvaluie misterele din spatele gatitului, luminand pentru noi toti esenta chimiei din bucatarie. Recomand lectura atenta atat bucatarilor, care au ocazia acum sa inteleaga multe dintre lucrurile pe care le fac pentru ca asa au fost invatati, cat si prietenilor mei IT-isti, care cred ca le stiu pe toate in bucatarie, dar care inca lupta sa inteleaga efectele reactiei dintre ou, sare si uleiul incins. Lasand gluma deoparte, e o bucurie ca avem aceasta carte la dispozitie! Eu o s-o citesc de cel putin trei ori. - Adrian Hadean, bucatar, gastronom, blogger culinar, scriitor

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 19.99 Lei in max. 3 zile lucratoare Garantia de Livrare

In Romania:

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 19.99 Lei in max. 3 zile lucratoare Garantia de Livrare

  • - Ridicare de la locker Marți, 19 Aug. - 13,09 Lei

PLATA

  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Stiinta Cu Sare Si Piper. Chimia Pe Care Nu O Inveti La Scoala, Dan Cristian Vodnar - Editura Corint
CUMPARA
Pret curent:
8837 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului