Numar articol: 228849785. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Sirop de Ghimbir 250 mililitri Hypericum
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 24 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Ingrediente (250
ml): extract apos din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale) -
50%, zahar invertit enzimatic, benzoat de sodiu
(conservant).
Caracteristici
generale ale produsului:
Siropul de Ghimbir
are multiple proprietati sanogene. Acesta actioneaza in special la
nivelul sistemelor digestiv si respirator, usurand digestia,
combatand senzatia de voma si decongestionand caile
respiratorii.
Optimizarea digestiei si protejarea sanatatii sistemului respirator sunt demersuri cu atat mai necesare cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (raport o-6:o-3 disproportionat, exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate sau de sare).
Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acesti stresori pot modifica microbiota gastrica si intestinala, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal si a raspunsului imun.
Optimizarea digestiei si protejarea sanatatii sistemului respirator sunt demersuri cu atat mai necesare cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (raport o-6:o-3 disproportionat, exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate sau de sare).
Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acesti stresori pot modifica microbiota gastrica si intestinala, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal si a raspunsului imun.
Acest lucru are o
influenta negativa asupra intregului corp si, cel mai adesea,
afecteaza digestia, absorbtia nutrientilor si mucoasele gastrica si
intestinala. Astfel, digestia, in special pe fondul unor
dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intolerante), dar
si a unor dereglari de natura hepatobiliara (,,bila lenesa",
,,ficat gras") sau pancreatica (productie insuficienta de enzime),
poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidenta odata cu
aparitia balonarii, meteorismului, arsurilor gastrice asociate sau
nu cu reflux gastroesofagian, a starilor de greata, inapetenta sau
a poftelor alimentare exagerate.
Nevoia menajarii sistemului nostru digestiv, in care functiile hepatobiliare au un rol major, devine si mai evidenta in perioadele stresante cand nu putem avea mese regulate, de sarbatori, cand consumam alimente grele si dupa episoadele de post, cand facem trecerea de la o alimentatie restrictiva la una mai permisiva. In plus, ficatul si colecistul au nevoie de protectie si sustinere pentru a se regenera si dupa abuzul de alcool, lipsa de somn, fumat, intoxicarea cu anumite substante, in perioadele de convalescenta sau daca urmam anumite tratamente medicamentoase care suprasolicita functia de detoxifiere a acestor organe.
Nevoia menajarii sistemului nostru digestiv, in care functiile hepatobiliare au un rol major, devine si mai evidenta in perioadele stresante cand nu putem avea mese regulate, de sarbatori, cand consumam alimente grele si dupa episoadele de post, cand facem trecerea de la o alimentatie restrictiva la una mai permisiva. In plus, ficatul si colecistul au nevoie de protectie si sustinere pentru a se regenera si dupa abuzul de alcool, lipsa de somn, fumat, intoxicarea cu anumite substante, in perioadele de convalescenta sau daca urmam anumite tratamente medicamentoase care suprasolicita functia de detoxifiere a acestor organe.
Mai mult, expunerea
constanta la medii in care calitatea aerului este scazuta (fumat
pasiv sau activ, trafic intens, lucrul in laboratoare si fabrici de
textile, panificatie, ciment, expunerea la diversi factori
alergeni, aerosoli sau compusi organici volatili etc.) poate cauza
slabirea imunitatii locale si iritarea si inflamarea cailor
respiratorii si a plamanilor.
In timp, pot aparea efecte marcante asupra sanatatii aparatului respirator precum ingustarea si rigidizarea cailor aeriene, fapt ce poate ingreuna respiratia, cauzand tuse si disconfort. Asadar, traiul in medii in care aerul este poluat are o influenta negativa asupra intregului corp, dar cu precadere asupra sistemului respirator, acesta fiind la interfata directa cu aerul pe care il inspiram.
Afectarea acestui sistem se manifesta, cel mai adesea, printr-o capacitate redusa de efort, dificultatea de a respira (respiratie rapida, superficiala), dureri in piept, tuse, concentratie scazuta a oxigenului in sange, oboseala cronica si o scadere a rezistentei fata de diversi agenti patogeni. Nevoia protejarii aparatului nostru respirator devine si mai evidenta in lunile de iarna (,,anotimpul virozelor") sau primavara (,,sezonul alergiilor") cand imunitatea este si mai solicitata.
In timp, pot aparea efecte marcante asupra sanatatii aparatului respirator precum ingustarea si rigidizarea cailor aeriene, fapt ce poate ingreuna respiratia, cauzand tuse si disconfort. Asadar, traiul in medii in care aerul este poluat are o influenta negativa asupra intregului corp, dar cu precadere asupra sistemului respirator, acesta fiind la interfata directa cu aerul pe care il inspiram.
Afectarea acestui sistem se manifesta, cel mai adesea, printr-o capacitate redusa de efort, dificultatea de a respira (respiratie rapida, superficiala), dureri in piept, tuse, concentratie scazuta a oxigenului in sange, oboseala cronica si o scadere a rezistentei fata de diversi agenti patogeni. Nevoia protejarii aparatului nostru respirator devine si mai evidenta in lunile de iarna (,,anotimpul virozelor") sau primavara (,,sezonul alergiilor") cand imunitatea este si mai solicitata.
Asadar, pentru
sustinerea digestiei si mentinerea sanatatii sistemului respirator,
alaturi de adoptarea unui regim alimentar echilibrat si a unui stil
de viata mai activ si curat (evitarea poluarii si a surselor de
toxine), se poate face apel si la solutii naturale precum
suplimentele alimentare ce au la baza compusi activi cu proprietati
digestive, antiemetice, stomahice, antispastice, antitusive,
antipiretice si antiinflamatoare, precum cei din extractele de
Ghimbir.
Astfel, Siropul cu extract de Ghimbir este o solutie naturala si la indemana pentru combaterea factorilor cu impact negativ asupra sanatatii noastre generale si pentru sustinerea functionarii normale a sistemelor digestiv si respirator.
Astfel, Siropul cu extract de Ghimbir este o solutie naturala si la indemana pentru combaterea factorilor cu impact negativ asupra sanatatii noastre generale si pentru sustinerea functionarii normale a sistemelor digestiv si respirator.
Detalii Sirop cu
extract de Ghimbir (250 ml):
Plantele medicinale
si fructele de padure folosite ca materie prima pentru siropurile
Hypericum sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate,
astfel incat putem garanta puritatea produsului, prin lipsa de
contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide,
insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi
patogeni. Pentru realizarea Siropului de Ghimbir, au fost folosite
ingrediente nemodificate genetic, obtinute exclusiv din surse atent
verificate. Astfel, rizomii de Ghimbir au fost selectati cu atentie
pentru a corespunde celor mai inalte standarde de calitate si
siguranta. Ingredientele siropului nu au suferit tratamente termice
care sa inactiveze vitaminele si mineralele, acestea pastrandu-si,
astfel, proprietatile nutritive si sanogene. Similar, nu au fost
folosite tratamente chimice sau
iradiante.
Siropul de Ghimbir
este un digestiv eficient. Acesta are proprietati colecistokinetice
(coleretic-colagog), sustinand atat activitatea vezicii biliare,
cat si pe cea a stomacului in vederea unei mai bune valorificari a
nutrientilor din alimente si a intensificarii arderii grasimilor
din organism. De asemenea, Ghimbirul are si proprietati
antiemetice, fiind deosebit de util pentru persoanele care
experimenteaza rau de miscare. In plus, compusii activi (de ex.:
uleiuri volatile - galanolactona, geraniol, borneol, cineol,
citral, farnesol, peruviol, neral, globulol, acid gingesulfonic,
6-dehidrogingerdiona, glicolipide, sesquiterpene - zinghiberina,
zinghiberol, bisapolena, b-sesquifelandrena, curcumene -
ar-curcumena; rezine, fenoli - gingeroli - [6]-gingerol, zingerona,
shogaoli - [6]-shogaol, paradoli; mucilagii, lipide, proteine,
aminoacizi, vitamine - B6, C, E si minerale - K, Mg, Fe, Ca, Mn
s.a.) din rizomii de Ghimbir, contribuie la: decongestionarea
cailor respiratorii prin reducerea inflamatiei si fluidizarea
mucozitatilor, protejarea splinei, reducerea febrei, combaterea
alergiilor prin modularea raspunsului imun, limitarea stresului
oxidativ, eficientizarea functiilor hepatobiliare, normalizarea
colesterolului seric, limitarea proceselor inflamatorii din
organism, calmarea durerilor usoare, eliminarea toxinelor din
organism prin cresterea transpiratiei, eliminarea helmintilor si
mentinerea proceselor normale de diviziune
celulara.
Astfel, printre
virtutile siropului de Ghimbir se numara actiunea: digestiva,
colecistokinetica, carminativa, febrifuga, imunomodulatoare,
antiastmatica, protectoare la nivelul splinei, hipolipemianta,
stomahica (benefica pentru stomac), antimicrobiana, antihelmintica
(impotriva parazitilor intestinali), depurativa, sudorifica,
antitumorala (antiangiogenica), antioxidanta, antiinflamatoare,
antispastica, antitusiva, usor hipotensiva, decongestionanta si
antiemetica (ajuta la reducerea senzatiei de greata si voma). Toate
proprietatile sanogene ale plantelor medicinale sunt pastrate
nealterate, datorita procesarii minimale a ingredientelor, fara
tratamente termice (materialul biologic fiind presat la rece si
extras hidroenzimatic).
In continuare, vom
prezenta cateva informatii despre compusii activi din compozitia
Siropului de Ghimbir:
Ghimbirul (Zingiber
officinale), cunoscut si drept Ghimber sau Gingiber, este o planta
erbacee perena din familia Zingiberaceae, din care fac parte si
Turmericul, Cardamomul, Myoga sau Galangalul. Cel mai probabil
numele stiintific al speciei (Zingiber) isi are originile in
sanscrita (,,shringavera"), insemnand ,,in forma de corn (de
cerb)". Aceasta provine, cel mai probabil, din zona maritima a
Asiei de Sud-Est si are o traditie de utilizare foarte indelungata.
Mai exact, rizomul de Ghimbir este folosit in medicina traditionala
a multor popoare (de ex: Medicina Traditionala Chineza, Ayurveda)
si drept condiment de peste 4.000 de ani. Bogat in mangan, dar si
in uleiuri esentiale (gingerol, shogaol, zingerona, zinghiberina,
borneol, cineol, felandren s.a.), Ghimbirul (proaspat sau uscat)
are o aroma caracteristica, intepatoare ce il face un ingredient de
baza in multe preparate culinare. De asemenea, acesta este un
ingredient indragit si in parfumuri carora le confera un miros
citric, de lamaie-piperata.
Tot uleiurile
esentiale precum si fenolii, rasinile, mucilagiile si alte
substante active continute in rizomii acestei specii constituie
motivul pentru care Ghimbirul este un ingredient de baza al multor
preparate fitoterapice. Acesta este folosit in special pentru
usurarea digestiei prin stimularea producerii sucurilor gastrice,
stimularea vezicii biliare in secretia si evacuarea bilei si pentru
cresterea poftei de mancare. Mai mult, Ghimbirul este deosebit de
eficient in ameliorarea senzatiilor de greata si ameteala asociate
raului de miscare, gravidiei sau tratamentelor chimioterapice.
Similar, preparatele pe baza de Ghimbir sunt indicate si in
reducerea senzatiei de balonare, calmarea sughitului sau,
complementar, in toxiinfectiile
alimentare.
Produsele pe baza de
Ghimbir mai sunt folosite in fitoterapie pentru imbunatatirea
circulatiei periferice (prin fluidizarea sangelui), combaterea
inflamatiei (prin reglarea nivelului de prostaglandine) si
energizarea organismului (dand o stare de ,,incalzire" in corp).
Datorita calitatii sale de a spori ,,arderea" grasimilor, Ghimbirul
este deseori folosit in curele de slabire sau in cele de
detoxifiere. Nu in ultimul rand, preparatele pe baza de Ghimbir
sunt utile si pentru usurarea expectorarii datorita continutului in
mucilagii.
In Ayurveda,
Ghimbirul este considerat condimentul ,,medicament universal"
(vishwabhesaj) si este deseori preparat prin combinarea pulberii
din rizomi uscati cu sucul proaspat din acestia, intr-o proportie
de 4:1. Se considera ca atunci cand este asociat cu miere Ghimbirul
amelioreaza Kapha, cand se foloseste zaharul candel acesta
amelioreaza Pitta, iar cand este consumat cu sare gema acesta
amelioreaza Vata. Consumat uscat, acesta reduce Kapha, creste Agni
si favorizeaza expectorarea. In stare proaspata, Ghimbirul regleaza
tulburarile de Vata, fiind un bun diaforetic, antitusiv, antiemetic
si adjuvant in stari de raceala.
Extern, Ghimbirul
poate fi folosit sub forma de pasta, crema, gel, ulei si este util
in stimularea circulatiei sangvine, incalzirea zonei masate,
combaterea problemelor cutanate, ameliorarea durerilor musculare
sau articulare, calmarea migrenelor si stimularea cresterii
parului.
Pe scurt, Ghimbirul
ajuta la mentinerea unei digestii sanatoase, ameliorarea senzatiei
de greata, modularea raspunsului inflamator, sustinerea sistemul
imunitar, reducerea balonarii, decongestionarea cailor respiratorii
si favorizarea expectorarii, mentinerea sanatatii vasculare si la
cresterea vitalitatii (energizare, incalzire,
tonifiere).
Mod de
utilizare:
Adulti: cate 4-6
linguri (1 lingura [?] 10 ml) de sirop pe zi, dupa mesele
principale, ca atare sau diluate in apa sau
Ceaiul de Ghimbir de la Hypericum.
Ceaiul de Ghimbir de la Hypericum.
Copii: cate 4-6
lingurite (1 lingurita [?] 5 ml) de sirop pe
zi.
Sunt recomandate
minimum 4 cure de cate 6 saptamani pe
an.
Sugeram adoptarea
unui stil de viata echilibrat, efort fizic moderat si o hidratare
corespunzatoare.
Pentru un efect mai
puternic, este indicata asocierea cu Ceaiul, capsulele, pulberea
si/sau uleiul esential de Ghimbir de la
Hypericum!
Se poate asocia cu
succes si cu: Hyper Antiemetic (capsule), Turmeric (capsule),
Hyper-Gas (capsule sau sirop), Enzimax (capsule), Hyper-Tum (sirop,
ceai, capsule), Hyper Antiviral (capsule), Bitterul Taina Plantelor
(capsule, hidroalcoolic sau hidroglicerinic), Bitterul Taina
Maramuresului, Hyper-Bil (capsule), Protector Ficat (capsule),
Liver Forte (ceai instant), 5-HTP Slabire (capsule), Slabire Extra
(capsule), Slabire MAX (capsule), Hyper-Slabire (capsule),
L-carnitina (instant), Hyper Antioxidant (Forte) (capsule), Siropul
Trombo-Hyp, Noni si Echinacea (capsule), Bor Organic (capsule),
Ceaiul si Tinctura de Gentiana, Ceaiul de Armurariu, Fenicul,
Anason, Siminoc, Obligeana, Soc, Isop sau Menta, Anghinare (ceai,
capsule, tinctura), Aloe vera (gel sau capsule), Sucul de Mere cu
Ghimbir si Otetul Hepatobiliar de la
Hypericum.
Extern se poate
combina cu: Sprayul cu Propolis si Acid alfa lipoic, Gelul Hyper
VenoSan, Crema Hyper-reum, Crema Hemor-Hyp, Gelul cu Ardei-iute si
Sarea de baie Hyper-reum de la
Hypericum.
Contraindicatii: Nu
se utilizeaza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare
dintre ingredientele produsului.
Precautii:
Femeile insarcinate
sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente
medicamentoase sau care se afla sub supraveghere medicala
sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea
curei;
A nu se depasi doza
recomandata pentru consumul zilnic;
A nu se lasa la
indemana si la vederea copiilor mici;
Acesta este un
supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si
echilibrata si un mod de viata sanatos.
Volum net: 250
ml
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Sirop de Ghimbir 250 mililitri Hypericum
Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului